در مراسم دعای کمیل مدینه مطرح شد؛

 راه‌های پیشگیری از وسوسه شیطان+فیلم

سخنران بعثه مقام معظم رهبری در مراسم دعای کمیل مدینه گفت: دعای کمیل امیرالمومنین علی (ع) تلفیقی از تمامی راه‌هایی است که به واسطه آن می توان از وسوسه شیطان پیشگیری کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، دومین مراسم متمرکزدعای کمیل زائران بیت‌الله الحرام در حج تمتع ۱۴٠۳ در هتل «منازل الحسن» برگزار شد. این مراسم پر فیض با خواندن آیاتی از سوره مبارک «نور» توسط امیرحسین انواری آغاز شد و حاج مهدی منصوری هم با نوای دلنشین خود به قرائت دعای کمیل پرداخت و موجب شد تا چشم زائران گریان و دستانشان برای فرج آقا امام زمان(عج) به سوی آسمان باشد.


در هتل «منازل الحسن» حدود ۵٠٠ زائر در قالب سه کاروان از استان‌های اصفهان و گیلان حضور دارند. مشارکت پرشور و چشمگیر زائران در این مراسم به قدری بود که شماری زیادی از آنان بر روی زمین نشستند.



بنابر این گزارش، حجت الاسلام محمدباقر حیدری کاشانی سخنران بعثه مقام معظم رهبری در این مراسم درباره ضرورت و عظمت دعا در سخنانی اظهار داشت: هنگامی که ابلیس از درگاه خدا رانده شد، گفت که از چهار جهت انسان را گمراه خواهد کرد، اما راههایی وجود دارد که انسان را از وسوسه و تهاجم شیطان ایمن خواهد کرد.


وی با اشاره به دعا و سجده که جهت‌های بالا و پایین هستند ادامه داد که راه بالا زمانی است که با دعا از غیر خدا قطع تعلق کنیم و در این راه دعا برای پیشگیری از تهاجم شیطان ضرورت دارد. دومین موضوع هم شکرگزاری است که به این واسطه خدا ما را از شر شیطان در امان خودش قرار خواهد داد‌ و سومین راه هم طلب مغفرت و بخشش از درگاه خداوند است و در این زمینه پیامبر نماز استغفار را به ما هدیه داده است.



سخنران بعثه مقام معظم رهبری یادآور شد که راه خضوع، خشوع و فروتنی در سجده هم جهتی است که ما را از وسوسه‌ها و دشمنی شیطان ایمن می‌کند و دعای کمیل امیرالمومنین علی (ع) تلفیقی از تمامی راه‌هایی این راه هایی است که بیان شد.


همچنین در مراسم دعای کمیل هتل «ارائک طیبه» که محسن مرادی مداح اهل بیت با نوای خود قلب‌های زائران ایرانی را جلا داد ، سید پارسا انگشتان قاری کشورمان آیاتی از سوره انبیاء را قرائت کرد.


بنابراین گزارش، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی صفاری سخنران بعثه هم ضمن اشاره به شأن نزول سوره انبیاء از زائران بیت الله الحرام خواست تا قدر فرصت استثنایی حضور در شهر پیامبر (ص) و حرم نبوی را بدانند و بر اساس آموزه‌های این سوره، به موضوعات توحید، نبوت، معاد توجه کنند و از غفلت بپرهیزند.


وی به روایت هایی از شفاعت های حسنین (علیهم السلام) اشاره کرد و گفت: شفاعت موهبتی است که خداوند به خاصان درگاه الهی عطا خواهد کرد.



حجت الاسلام صفاری همچنین گریزی به وفات حضرت ابراهیم(ع) فرزند پیامبر اکرم زد و گفت: در روز وفات ابراهیم آفتاب گرفت، برخی از اصحاب پیغمبر(ص) تصور کردند که آفتاب برای مرگ ابراهیم گرفته است، هنگامی که پیامبراکرم(ص) از ماجرا آگاه شد، بر فراز منبر رفت و مردم را از حقیقت امر آگاه ساخت و فرمود: «هان! ای مردم! بدانید آفتاب و ماه نشانه‌های قدرت خدا هستند، آن‌ها بر طبق سنن طبیعی و قوانینی که خدا بر آن‌ها مقرر داشته است، در مسیر خاصی می‌گردند، هرگز برای مرگ کسی و یا تولد کسی نمی‌گیرند، بلکه وظیفه شما در موقع کسوف این است که نماز بگزارید.»